Neuville ei hoidnud end tagasi: Hyundai vajab inimesi, kes otsustavad ja juhivad

Christopher Krutto
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Ronald Gorsic / CROPIX/SIPA/Scanpix

Autoralli MM-sarja tänavune hooaeg on Hyundai jaoks alanud üle kivide ja kändude. Auto arendusega hakati tegelema hiljem kui konkurendid ja seetõttu ollakse mõnes asjas ka maha jäädud. Olukord ei ole sõitjatele meele järgi ning Thierry Neuville ütles nüüd välja, mida oleks vaja.

«Järjekordne tume nädalavahetus, kuigi suutsime auto lõpuni tuua. See ei ole koht, mida lootsime, aga andsime endast parima,» rääkis Neuville Belgia rahvusringhäälingule antud intervjuus.

«Vajame inimesi, kes tiimi juhiksid ja kellel oleks jõudu ning karismat, et juhtida Hyundai Motorsporti sugust firmat. Hetkel on meil sellest puudu. Tiim on väikeses kriisis. Proovime asju muuta, aga kõik läheb aeglaselt,» ütles belglane otse välja.

«Mootorispordis peab kiirelt reageerima ja otsustele peab kohe järgnema tegevus. Me ei tohi unustada, et oleme autot arendanud vähem kui teised. Teadsime seda juba ette, aga see ei saa olla vabandus. Oleksime pidanud algusest peale konkurentsivõimelised ja stabiilsed olema,» lisas ta.

Ühtlasi kiitis Neuville Toyota rallitiimi, kes on hooajale teinud suurepärase alguse ja näidanud, et nende auto on väga vastupidav. «Anname endast kõik, aga see ei kanna kunagi vilja. Isegi kui oleme kaks korda poodiumil olnud, võinuks meie tulemused palju paremad olla. Meil võiks olla võit, võib-olla isegi kaks. See on frustreeriv,» lõpetas Neuville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles