Armukolmnurga draama viis 25-aastase tippratturi tapmiseni, mõrvar on siiani jooksus (1)

Postimees Sport
Copy
Moriah Wilson.
Moriah Wilson. Foto: @mo__wilson/Instagram

USA ametivõimud andsid kolmapäeval välja profijalgrattur Moriah Wilsoni mõrvas kahtlustatava Kaitlin Armstrongi vahistamisorderi. 25-aastane Wilson lasti maha 11. mail Austinis, kui ta valmistus paar päeva hiljem toimuma pidanud võistluseks.

CNNi andmetel jäi 34-aastase Armstrongi auto mõrvapaiga lähedal asuvatesse valvekaameratesse ja ta on juba kaks nädalat politsei eest põgenenud. Ametivõimud ütlesid, et Armstrong lendas mõni päev pärast mõrva Austinist New Yorki.

Arvatakse, et veretöö ajendiks on armukadedus. Wilsonil oli möödunud sügisel lühike romanss teise elukutselise jalgratturi Colin Stricklandiga. 35-aastane Strickland oli enne seda pikas pühisuhtes Armstrongiga. Strickland on nüüd väidetavalt redus, sest kardab endise elukaaslase kättemaksu. Lisaks on skandaalsete uudiste valguses mitu sponsorit lepingud üles öelnud.

Mõrvapäeval olid Strickland ja Wilson koos ujumas käinud ja siis õhtust söönud. Strickland ütles, et viis Wilsoni majutuskohta ja jätkas seejärel oma teekonda. Hiljem samal õhtul sai politsei väljakutse Wilsoni ööbimispaika. Võimud leidsid ta surnuna. Teda oli mitu korda tulistatud.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles