Liverpooli legend ennustas, et neil ei teki Madridi Reali alistamisega probleeme

Postimees Sport
Copy
Kunagine Liverpooli kapten Steven Gerrard (keskel karikaga) 2005. aasta Meistrite liiga finaali võidu järel, kui Istanbulis alistati penaltiseeria järel AC Milan.
Kunagine Liverpooli kapten Steven Gerrard (keskel karikaga) 2005. aasta Meistrite liiga finaali võidu järel, kui Istanbulis alistati penaltiseeria järel AC Milan. Foto: FILIPPO MONTEFORTE/AFP/Scanpix

Täna õhtul toimuva jalgpalli Meistrite liiga finaali eel on meedias levinud erinevaid seisukohti mängu lõpptulemuse kohta. Liverpooli legend Steven Gerrard avaldas aga enesekindlalt, et Inglismaa klubi alistab suures finaalis Madridi Reali 2:0.

Sellekohast videot jagas Liverpool oma Twitteri lehel, kus Pariisis Stade de France’i staadionil Liverpooli treeningut vaadanud Gerrard teatas enesekindlalt, et Jürgen Klopi juhendatav meeskond võidab Hispaania kuningliku klubi Meistrite finaalis kindlalt.

«Soovin kõigile Liverpoolis palju õnne ja loodan, et nad saavutavad tulemuse, mida kõik tahavad. Loodetavasti tuleb fantastiline mäng ja ennustan Liverpooli 2:0 võitu,» ütles nüüdne Aston Villa peatreener.

Gerrard võitis Liverpooliga Meistrite liiga 2005. aastal ning Inglismaa meedia on kergitanud mehe ennustuse peale kulmu. «Ennustada, et Madridi Real ei löö väravat, on riskantne ettevõtmine. Eriti arvestades teekonda, kuidas Carlo Ancelotti meeskond on finaali jõudnud. Nad on löönud mitu hiilgavat väravat PSG-le, Chelseale ja Manchester Cityle,» kirjutas Daily Mail.

Samuti on Realil kasutada selle hooaja Meistrite liiga resultatiivseim mees Karim Benzema, kes on 11 mänguga löönud 15 väravat. Liverpooli väravamasina Mohamed Salahi arvel on kaheksa väravat.

Liverpoolile on kindlasti hoogu andnud uudis, et nii Thiago Alcântara kui ka Fabinho on mängukõlbulikud ning Gerrard pole ainus, kes usub Liverpooli kaitseliini, mille keskmes on Virgil van Dijk ja Joel Matip.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles