Levadia tuli Flora vastu raskest seisust välja, kuid mõlemad said silma pähe

Karl Mihkel Eller
Copy
Martin Miller lõi Levadia vastu Flora ainsa värava.
Martin Miller lõi Levadia vastu Flora ainsa värava. Foto: Konstantin Sednev

Jalgpalli Premium liigas mängisid 16. vooru keskses kohtumises 1:1 viiki tabeliliider Tallinna FC Flora ja teise koha meeskond Tallinna FCI Levadia. Pikalt ühemehelises vähemuses mänginud Levadia suutis teise poolaja alguses lüüa viigivärava ning teenida viigipunkti.

Lilleküla staadionil toimunud kohtumist läks 18. minutil juhtima Flora, kui Ken Kallaste osava tsenderduse realiseeris väravaks Martin Miller. 13 minutit hiljem jäi Levadia ühemehelisse vähemusse, Milan Mitrovic tegi väravaautori vastu vea, mida kohtunik otsustas karistada punase kaardiga.

Levadia pidas aga vähemuses Flora survele vastu ning 57. minutil jõuti viigini, kui Ernest Agyiri

Lõi oma väljakupoolelt palli Flora väravasse. Enam kui pooltunni jooksul proovisid mõlemad klubid lüüa võiduväravat, kuid lõpuks lepiti 1:1 viigiga.

Flora jätkab 41 punktiga esikohal kaotuseta, sama palju punkte on ka Levadial, kuid neil on üks mäng rohkem peetud ja neil on kirjas ka üks kaotus.

Tabeli teine Nõmme Kalju FC alistas koduväljakul 1:0 Paide Linnameeskonna. Nõmmekate jaoks oli mingil määral tegemist kättemaksuga karikafinaali kaotuse eest. Kohtumises haarati juhtohjad juba üheksandal minutil, kui kohtumise ainsa värava lõi Kaspar Paur.

Kuigi paidekad otsisid viigiväravat ning kolistasid ka väravaraame, siis tabamuseni nad ei jõudnud ning pidid leppima hooaja kuuenda kaotusega. Kaljul on 33 punkti, Paide jääb neist maha viie silmaga.

Tabeli viienda ja kuuenda klubi FC Kuressaare ja Tartu JK Tammeka kohtumine algas kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles