Jõusaalihundiks kehastunud endine Inglismaa vutikoondislane näitas uhkeid jalalihaseid

Copy
Diego Poyet
Diego Poyet Foto: Instagram @diegopoyet

Kõik jõusaalisõbrad on kursis sellega, et jalapäeva ei tohi kindlasti vahele jätta. Omal ajal nii Inglismaa kui ka Uruguay noortekoondisi esindanud jalgpallur Diego Poyet pole seda ilmselt ka kunagi teinud. 

Nimelt postitas neli aastat tagasi tippjalgpalli jätnud 27-aastane Poyet ühismeediasse pildi, kus demonstreerib jälgijatele oma uhkeid jalalihaseid ning kutsub treeninghuvilisi endale Instagramis kirjutama.

Hispaanias Uruguay vanemate perre sündinud Poyet alustas vutiteed omal ajal Inglismaal Charltonis ning kuulus U16 ja U17 vanuseklassis ka Inglismaa koondisesse. U20 vanuseklassis otsustas ta aga kodakondsust vahetada ning kolida üle hoopiski Uruguay leeri.

Klubitasandil pallis ta peaasjalikult Inglismaa esiliigas Charlton Athelticu, Huddersfield Towni ja Milton Keynes Donsi ridades. Hooajal 2014/15, mil ta oli äsja siirdunud West Ham Unitedisse, jõudis ta siiski kolmel puhul ka Premier League'is väljakul käia. 

21-aastaselt tegi mees aga kannapöörde ning siirdus hoopiski Argentinasse, kus ta vutitee ummuksisse jooksis. Tema viimaseks hooajaks jäi 2017/18, mille veeti Küprose klubis Pafos.

Pärast putsade varna riputamist on Poyet leiba teeninud personaaltreenerina.

Märksõnad

Tagasi üles