«Väike» Kalev lõi käed Audentesega ning sihib koduses sarjas medaleid

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Tallinna Kalevi korvpallimeeskond lõppenud hooajal.
Tallinna Kalevi korvpallimeeskond lõppenud hooajal. Foto: Tairo Lutter

Pirita Palliklubi ja Audentese spordiklubi andsid kolmapäeva hommikul teada, et alustasid omavahelist koostööd ning tekkiva võistkonna – Tallinna Kalev/Audentes – eesmärgiks on tuleval hooajal võidelda medalite eest nii PAF Eesti-Läti liigas kui ka Eesti meistri- ja karikavõistlustel.

Kahe klubi ühinemisel on suur roll noorte kaasamisel ja nende kahe klubi sarnastel eesmärkidel: korvpalli populariseerimine ning noorsportlastele tasemel sportlike väljundite pakkumine. Soov on luua tugev klubipüramiid, mille osaks lisaks esindusmeeskonnale on Audentese spordiklubi, kes kasvatab mängijaid esindusmeeskonnale.

Pirita palliklubi esindaja Aigar Kristovaldi sõnul on hea meel alustada koostööd Audentese spordiklubiga, kellel on aastatepikkune positiivne kuvand spordimaastikul ning kes pidevalt panustab oma noorte arengusse.

«Tekkiv korvpallipüramiid võimaldab meil läbi spordi jõuda paljude potentsiaalsete noorteni. Pirita palliklubi rolliks jääb esindusmeeskonna tegevuse eest vastutamine ja korvpalli propageerimine,» sõnas Kristovald.

Audentese spordiklubi juhataja Peeter Tishler: «Tallinna Kalevi ja Audentese spordiklubi ühise võistkonna moodustamisega tekib meie noortele suurepärane võimalus end meeste vahel proovile panna ja kogemusi hankida».

Tallinna Kalev/Audentes korvpallimeeskonna mänedžerina alustab tööd Meelis Pastak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles