Igiliikur Rikberg ei kao volleplatsidelt kuhugi, Tartus jätkavad ka teised «vanakesed»

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Rait Rikberg jätkab pallide vastu võtmist ka tuleval hooajal.
Rait Rikberg jätkab pallide vastu võtmist ka tuleval hooajal. Foto: Tairo Lutter

Juba viimased paar aastat loobumismõtetega flirtinud Eesti võrkpallikoondise kauane libero Rait Rikberg jätkab armastatud ala juures ka tuleval hooajal, tõmmates ikka selga Tartu Bigbanki särgi. 

Augustis 40-aastaseks saav kaitsespetsialist ongi lõviosa karjäärist kodulinnas veetnud. Ainult korra, 2017. aastal, kiikas ta piiri taha, kui pani end proovile Belgia kõrgliigaklubis Meneni Prefaxis. 

Lisaks Rikbergile sai Bigbank tulevaks hooajaks äsja paika veel kaks pusletükki: nende ridades jätkavad ka sidemängija Ronald Järv ning äsja abieluvõrku servinud tempomees Kevin Soo. 

Kuigi mõlemal mehel on turjal kõigest 29 eluaastat, võib aina noorenevas Eesti meistriliigas pidada neid juba staažikateks «vanakesteks». Tõsi, Bigbanki meeskonnas, kus väljakut tuleb jagada Rait Rikbergi ja ... (kes teab, mida teeb Kert Toobal?) ... see mõistagi nii ei paista.

Lisaks eelpool nimetatud triole, kelle peatreener Alar Rikberg püüdis väidetavalt kinni pulmapeol, kannab tuleval hooajal kindlasti Bigbanki särki veel nurgaründaja Timo Lõhmus ja diagonaalründaja Valentin Kordas. Lahkujatest on teada Martti Juhkami, Albert Hurt ja Alex Saaremaa, kes kõik siirduvad piiri taha.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles