Vassiljev enne kohtumist autsaideriga: mitte midagi ei tohi vastasele kinkida

Postimees Sport
Copy
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Eero Vabamägi

Neljapäeval võõrustab Eesti jalgpallikoondis Rahvuste liiga D-divisjoni avamängus, vähemalt edetabelite põhjal, maailma kõige nõrgemat koondist, San Marinot. Koondise kapten Konstantin Vassiljev ütles mängueelsel pressikonverentsil, et autsaiderist vastast ei tohi alahinnata, kuid midagi ei tohi neile ka väljakul kinkida.

«Mälestused olid erinevad, tulemused olid erinevad,» meenutas Vassiljev enam kui seitsme aasta taguseid kohtumisi San Marinoga EM-valiksarjas. Toona tehti võõrsil mängiti väravateta viiki, kodus võideti San Marinot 2:0.

«See peab tekitama austust vastase ees, mitte mingit kartust. Peame keskenduma maksimaalselt, et oma eesmärgini jõuda. Tahame kodus hästi startida ja võita, kindlasti peame valmis olema kõvaks vastupanuks,» kirjeldas Vassiljev vastast pressikonverentsil.

Meenutus 2015. aasta juunist. Eesti võitis San Marinot kodus 2:0, kuid ajad olid teised. Koondises kandsid lisaks Vassiljevile põhiraskust näiteks Ragnar Klavan ja Joel Lindpere.
Meenutus 2015. aasta juunist. Eesti võitis San Marinot kodus 2:0, kuid ajad olid teised. Koondises kandsid lisaks Vassiljevile põhiraskust näiteks Ragnar Klavan ja Joel Lindpere. Foto: Sander Ilvest

Ta lisas, et Eestit ootab ees ebameeldiv vastane. «Ta tahab oma parimat mängu näidata ja midagi selles meie alagrupis ka saada. Mingit illusiooni ei pea meil tekkima, et tuleb kerge jalutuskäik. Maksimaalne keskendumine igas mängu momendis, eriti kaitses.

Mitte midagi ei tohi vastasele kinkida. Ründes peame olema kannatlikud ja agressiivsed. Ei saa olla nii, et meie mäng muutub ümmarguseks. Tahame ohustada väravat nii palju kui see on võimalik,» lisas Vassiljev.

Rahvuste liiga mäng Lilleküla staadionil Eesti ja San Marino koondiste vahel algab neljapäeval 19.00. 40 000 elanikuga San Marino on FIFA edetabelis 211. riik ehk viimane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles