Verstappen avaldas, millal ta võib F1-karjäärile joone alla tõmmata

Karl Mihkel Eller
Copy
Charles Leclerc (vasakul) ja Max Verstappen.
Charles Leclerc (vasakul) ja Max Verstappen. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Valitsev F1 maailmameister Max Verstappen avaldas, et võib karjääri lõpetada, kui tema leping Red Bulliga 2028. aasta lõpeb. Hollandlane oleks selleks ajaks 31-aastane.

Red Bull teatas teisipäeval, et sõlmis Sergio Pereziga lepingu kuni 2024. aastani. Nii on energiajoogifirma tiimil tulevikuplaanid paigas, kuid Verstappen vihjas, et praegune leping võibki jääda tema karjääri viimaseks.

«Ma ei kavatse meeskonda vahetada. Ma olen siin õnnelik ja tiim on minuga rahul. Ma pole veel otsustanud, mida ma teen pärast 2028. aastat. Ma võin siis karjääri ära lõpetada,» ütles Verstappen intervjuus Daily Mailile, vahendas Iltalehti.

Praegu 24-aastane Verstappen alustas F1-karjääri 2015. aastal, mil oli 17-aastane. Ta tegi mõned etapid kaasa Toro Rossos (praegune AlphaTauri) ja liitus siis Red Bulliga. Praegu on tal Punaste pullide tiimis käimas seitsmes hooaeg.

Kuigi Verstappen vihjas, millal ta kavatseb F1ga lõpparve teha, võib ta mootorispordiga siiski seotuks jääda. «Võib-olla tahan siis teha midagi muud. Ma ei saa teada, kas olen 31-aastaselt oma lae saavutanud ning kas mu vorm on allamäge minemas,» mõtiskles hollandlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles