Epp Mäe lükkas aastate eest tagasi teise riigi pakkumise ja võidab medaleid Eestile (1)

Ville Arike
, reporter
Copy
Epp Mäe võitis mullu Varssavis EM-kulla ja juubeldab. Eesti lipuga.
Epp Mäe võitis mullu Varssavis EM-kulla ja juubeldab. Eesti lipuga. Foto: Rafal Oleksiewicz/Newspix via ZUMA Press/Scanpix

Eesti parimal maadlejal Epp Mäel oli eile eriline päev – ta sõlmis firmaga Forus elu esimese arvestatava isikliku sponsorlepingu. Tuleb rõhutada, et Mäe on suurvõistlustelt võitnud seitsme aastaga seitse medalit ning valitud ka Eesti parimaks naissportlaseks.

Need asjaolud muudavadki lepingu sõlmimise tausta eriliseks. «Medali ühel poolel on puhtpraktiline väärtus. Üldine hinnatõus on ka minu ettevalmistuse eelarvet märgatavalt tõstnud – sestap on abist saadav kindlustunne hindamatu,» ütles Mäe, kel tekkis kontakt Forusega juba mullu, enne Tokyo olümpiamänge.

«Ent sama oluliseks pean emotsionaalset tunnustust. Olen terve karjääri vältel tajunud, et naistemaadlus ei ole toetajatele atraktiivne. Keeruline isegi kirjeldada, millist laengut ja vabanemist ühel päeval tunned, kui saavutad suurettevõttega juba esimesel kohtumisel nii vahetu ja suurepärase klapi. Oli soe tunne, et keegi on mind märganud ning soovib minu tegemisi toetada. Tundsin selgelt, et Forus näeb mind inimese, mitte ainult higise sportlasena. Suur tänu abi ja usalduse eest!»

Postimees vestles Mäega tema karjäärist ja naistemaadlusest pikemalt.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles