Lewandowskit jahtivad hispaanlased pöörasid omavahel tülli

Karl Mihkel Eller
Copy
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: Kacper Pempel/Reuters/Scanpix

Hispaania suurklubi Barcelona on jätkuvalt hammast ihumas Müncheni Bayerni hingekirjas olevale Robert Lewandowskile. Hispaania kõrgliiga pealik Javier Tebas avaldas, et Poola koondise kapten on Kataloonia klubi jaoks liiga kallis mängija. FC Barcelona president Joan Laporta reageeris väljaütlemisele nördinult ning ütles, et tegemist on verbaalse kõhulahtisusega.

Laporta oli liigabossi väljaütlemisest selgelt löödud. «Tahaksin paluda tal mitte kommenteerida, kas saame mõne konkreetse mängijaga lepingu sõlmida või mitte. Selline käitumine kahjustab selgelt Barcelona huve,» sõnas Laporta, kes ei osanud öelda, kas Tebas käitus tahtlikult või kogemata, vahendas Kronen Zeitung.

«Kui ta teeb seda kogemata, on tegemist verbaalse kõhulahtisusega,» torises Laporta, et igatahes oli see vastuvõetamatu käitumine liiga kõige tähtsamalt ninalt.

Tebas rõhutas, et enne Lewandowski lepingu sõlmimist peab Barcelona mängijate müügist tulu teenima. Tema sõnul ei saa Barcelona hetkel rahaliste piirangute tõttu poolakaga lepingut sõlmida.

Väidetavalt ajas katalaane eriti vihale, et Tebas soovitas neilt rahaasjades nõu küsida Madridi Realilt. Teadupärast on klubid oma vahel suured konkurendid ja ka vihavaenlased. «Viimase kümne kuni kaheteistkümne aasta jooksul on neil (rahaasjad – toim) hästi toiminud,» lisas Tebas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles