Järjekordne tippkulturist suri vahetult pärast võistlust

Postimees Sport
Copy
Paul Poloczek
Paul Poloczek Foto: @paulpoloczekifbbpro/Instagram

37-aastane tippkulturist Paul Poloczek suri vaid mõni tund pärast võistlusel osalemist. Mehe lahkumine on järjekorras juba mitmes traagiline surm kulturismimaailma tipptasemel.

Poloczek osales mõni tund enne oma surma NPC maailmameistrivõistlustel. Maailmameedia on mehe surma põhjustes eriarvamusel. Daily Maili andmetel ei ole põhjus veel kindel, Bild aga teatas, et mees suri südamerabanduse tabajärjel, mis tekitas kulturismimaailmas jahmatust.

Tegemist on mitmenda järjestikuse surmaga tippkulturistide seas. Kuu tagasi suri ootamatult 31-aastane Stacey Cummings, nädal enne teda sai 44-aastaselt südameataki jooksulindil treeninud Cedric McMillan, kes oli 2017. aasta Arnold Classicu meister. Muide, kas Poloczek võidutses samal aastal Arnold Classic võistluse, seda amatööride arvestuses.

Daily Mail kirjutas oma artiklis, et sel aastal surid peale eelpool mainitud kolme kulturisti veel mõned kulturismimaailma kuulsad. Veebruaris lahkus 55-aastaselt endine kulturist Tom Prince, seda küll vähi tõttu. Mõni päev varem suri teadmata põhjustel teine spordistaar, 37-aastane Ashley Gearhart.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles