Järjekordne skandaal Inglise liigas: mängijaid süüdistatakse homofoobias

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaallane Federico Macheda Queens Park Rangersi särgis.
Itaallane Federico Macheda Queens Park Rangersi särgis. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallis on tekkimas järjekordne skandaal, sest jalgpalliliit süüdistab kolme mängijat homofoobias.

Queens Park Rangersis laenul olev Manchester Unitedi itaallasest ründaja Federico Macheda on üks kolmest jalgpallurist, kelle käitumisega Inglismaa jalgpalliliit rahul ei ole. Talle heidetakse ette homofoobsete kommentaaride tegemist suhtlusportaalis Twitter.

Teised kaks süüdistatavat on Newcastle´i ründaja Nile Ranger ja esiliigameeskonna Walsalli mängija Manny Smith, vahendab BBC. Kõigil kolmel on süüdistusele vastamiseks aega kolmapäevani.

Samalaadsete tegude eest said hiljuti rahatrahvi West Ham Unitedi pallur Ravel Morrison ja endine Leicesteri mängija Michael Ball, kes pidid Twitteris kirjutatud homofoobsete kommentaaride eest maksma vastavalt 6000 ja 7000 naela suuruse trahvi.

Lisaks varjutavad sealset jalgpalli rassismiskandaalid, millest suurim oli Luis Suarezi juhtum, mis nüüdseks lahenduse leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles