Hyundai tiimipealik: täna on pidupäev, kuid tööd on veel palju ja pingutame edasi

Karl Mihkel Eller
Copy
Julien Moncet (vasakul) ja Ott Tänak.
Julien Moncet (vasakul) ja Ott Tänak. Foto: Bastien Baudin/Hyundai Motorsport GmbH/Austral

Alates aasta algusest Hyundai rallimeeskonna tiimipealiku asetäitja rolli pidanud Julien Moncet oli pärast Ott Tänaku võitu Sardiinias silmnähtavalt õnnelik. Hooaeg algas meeskonna jaoks kohutavalt, kuid viiendal etapil võeti esimene rallivõit.

«See on mulle, sõitjatele, kogu meeskonnale siin Sardiinias ja ka [meeskonna peakorteris] Alzenaus suur kergendus,» ütles Moncet DirtFishile.

Julien Moncet.
Julien Moncet. Foto: Bastien Baudin/Hyundai Motorsport GmbH/Austral

Moncet lisas, et kuigi üle on elatud rasked ajad, siis palju tööd ootab veel ees, et Hyundai sõitjad ka järgmistel etappidel esikohtade eest võitleks. «Ilmselt peaksime enda vastu ausad olema: tööd on veel palju ja pingutame edasi. Kuid täna on pidupäev ja see annab meile palju motivatsiooni,» lisas prantslane.

Tiimipealik kiitis väga insenere ja mehaanikuid, kes on viimastel kuudel teinud palju ületunde, et Hyundai i20 Rally1-autot edasi arendada.

«See on olnud nende (mehaanikute ja inseneride – toim) jaoks uskumatult raske, kõik jäi hilja peal ja aasta algus on olnud üsna raske. Nad on kõvasti vaeva näinud ja oleme saavutanud mõned poodiumikohad, kuid pole seni veel olnud nii õnnelikud,» ütles Moncet. Ka Tänak pühendas võidu mehaanikutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles