Mägi teenis Teemantliiga etapil teise koha, Warholm sai enne MMi vigastada

Karl Mihkel Eller
Copy
Rasmus Mägi (keskel) ja Khallifah Rosser (vasakul).
Rasmus Mägi (keskel) ja Khallifah Rosser (vasakul). Foto: Jon Nazca/Reuters/Scanpix

Kergejõustiku Teemantliiga neljas etapp toimus Marokos Rabatis, kus meeste 400 meetri tõkkejooksus sai Rasmus Mägi ajaga 48,73 teise koha. Kettaheitja olümpiavõitja Gerd Kanteri õpilane Kristjan Čeh võttis 69.68-ga kindla esikoha.

Tõkkejooksuvõistluse favoriit oli maailmarekordimees Karsten Warholm, kuid 26-aastane norralane oli sunnitud võistluse katki jätma, sest vigastas distantsi esimeses pooles reielihast. Võitis ameeriklane Khallifah Rosser (48,25), teine oli Mägi ja kolmas prantslane Wilfried Happio (49,27).

«Olen selle vigastuse pärast väga pettunud. Arvan, et see on rebend, keskendun selle ravile ja tulen tagasi tugevamana. Mul on ka publikust kahju,» vahendas Warholmi sõnu France24.

Kahekordsel maailmameistril on jäänud vähem kui kuus nädalat taastumiseks enne 14.–25. juulini USAs Oregonis Eugene'is toimuvaid maailmameistrivõistlusi, kus norralasel on kaitsta MM-tiitel.

Kettaheite võitis Kanteri õpilane Čeh (69.68). Teine oli rootslane Daniel Stahl (67.16) ning kolmanda koha sai austraallane Matthew Denny (67.07), kes püstitas ka isikliku tippmargi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles