Tiimi suunas f-sõna kasutanud M-Spordi sõitja vabandas

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Gus Greensmith.
Gus Greensmith. Foto: Nikos Katikis/Dppi/Scanpix

Teist hooaega täiskohaga M-Spordis sõitval Gus Greensmithil läks Sardiinia rallil taas üsna nigelalt. Viltu hakkas vedama juba avapäeval.

«Tiim unustas autos juhtme ühendamata, nii et ma ei saanud [kaardilugejaga] f**ing ühendust. Loodetavasti leiame asenduse, sest muidu pole mõtet homme rajale minnagi,» ütles Greensmith neljapäeval, pärast esimest lühikest võistluskatset.

Probleemile leiti lahendus, kuid britt langes juba kolmandal kiiruskatsel kõrgest mängust. Ta tegi väikese sõiduvea tõttu poolpirueti, misjärel väljasurnud auto ei tahtnud enam käivituda. Kaotsi läks üle pooleteist minuti.

Üsna rahulikult lõpuni kulgenud Greensmith ületas lõpuks finišijoone seitsmendana. Suuresti aitas 25-aastase sõidumehe nõnda kõrgele konkurentide ebaedu. Võistluse järel palus ta tiimilt vabandust.

«Esimese katse järel antud kommentaaride tõttu olen endas pettunud. See oli läbematu ja tiimi suunas ebaaus,» sõnas Greensmith. «Oleme üks tiim ja mina ei käitunud sobivalt. Nii et tahaksin nende ees vabandada.»

Greensmith alustas hooaega kahe viienda kohaga, kuid viimasel kolmel rallil pole ta suutnud autot probleemideta finišisse viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles