Võika vigastuse saanud tennisetäht sai julgustava sõnumi trellide taga istuvalt Boris Beckerilt

Karl Mihkel Eller
Copy
Alexander Zverev (vasakul) ja Boris Becker.
Alexander Zverev (vasakul) ja Boris Becker. Foto: imago images/PRiME Media Images/Scanpix

Saksa tennisist Alexander Zverev (ATP 3.) sai Prantsusmaa lahtiste poolfinaalis võika vigastuse. Pärast intsidenti on ta saanud palju toetusavaldusi, julgustava sõnumi saatis ka kunagi tipptennisist Boris Becker, kes istub praegu vangikongis.

«Ta sai ka Borisilt sõnumi. Boris ütles, et jälgis turniiril toimuvat ning soovib Sašale kõike paremat ning kiiret ja head paranemist,» ütles Zverevi vend ja mänedžer Mischa Zverev pühapäeval Eurospordile.

Beckerile määrati aprilli lõpus Londonis kahe ja poole aasta pikkune vanglakaristus, kuna ta varjas võlgade tasumisest hoidumiseks kolme miljoni euro väärtuses varasid. Sakslasest endine maailma esireket kannab karistust Huntercombe vanglas.

Zverev väänas jalga reedel toimunud Prantsusmaa lahtiste poolfinaalis Rafael Nadaliga (ATP 5.). Hispaanlane võitis üle pooleteist tunni kestnud avaseti kiires lõppmängus. Teises vaatuses oli seis 6:6 kui toimus saatuslik löök, mille ajal väänas Zverev hüppeliigest nõnda tõsiselt, et polnud enam võimeline jätkama.

Täpne diagnoos ja vastus küsimusele, kui kaua kestab Zverevi vigastuspaus, peaks selguma nädala alguses. Esmaspäeval algasid Saksamaal põhjalikumad uuringud.

Tennisisti mänedžer usub, et vigastus ei jäta meest pikalt väljaku kõrvale. «Ma arvan, et ta tuleb tagasi veelgi tugevamana, küpsemana, rahulikumana, enesekindlamana,» ütles Mischa Zverev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles