VIDEO Pätid ja tagaajamine: jalgpalliklubi teatas mängijaga lepingu sõlmimisest kultusmängu GTA-stiilis

Postimees Sport
Copy
Poola jalgpallur Piotr Tomasik kehastus arvutimängu Grand Theft Auto (GTA) karakteriks.
Poola jalgpallur Piotr Tomasik kehastus arvutimängu Grand Theft Auto (GTA) karakteriks. Foto: @wislaplocksa/Instagram

Poola jalgpalliklubi Plocki Wisla avaldas mängijaga lepingu pikendamise huvitaval moel. Nimelt postitati Instagrami video, kus kaitsja Piotr Tomasik kehastus kultusmängu Grand Theft Auto (GTA) karakteriks, röövis auto, oli politsei poolt tagaotsitav ja sõitis lepingule allkirja panema.

Vasakkaitsja Tomasik näitas oma näitlejaannet, kehastus GTA San Andrease pahalaseks, röövis tänavalt relvaähvardusel auto, põgenes sellega politsei eest, kihutas töökotta, kus tema auto üle värviti, mis vastavalt mängu reeglitele korrakaitsjad kukilt koristavad.

Siis läks mees juuksurisalongi, pani selga spordirõivad ja väntas jalgrattaga jalgpallistaadionile, kus teda ootasid klubiesindajad ja ta pani uuele lepingule allkirja alla. «Mission Passed. Respect» (ülesanne täidetud. Respekt – toim) seisis kiri ekraanil video lõpus.

Tundub, et fännidele video meeldis, sest enamjaolt on kommentaaride hulgas näha vaid kiitvaid kommentaare. 34-aastane Tomasik on Plocki klubis olnud 2019. aastast, eelnevalt on ta kuulunud mitmete teiste Poola klubide hingekirja, näiteks Bialystoki Jagiellonia ja Poznani Lech.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles