VIDEO ⟩ Ronaldo pidas sõna ja läks elektrijalgrattaga «palverännakule»

Postimees Sport
Copy
Valladolidi Reali president Ronaldo alustas rattamatka pühapäeval.
Valladolidi Reali president Ronaldo alustas rattamatka pühapäeval. Foto: R. Garcia/EPA/Scanpix

Legendaarne Brasiilia ründaja Ronaldo alustas pühapäeval pikka rattaretke tuntud palverändurite sihtpaika Santiago de Compostelasse. Endine tippmängija pidas kinni lubadusest, et istub rattasadulasse, kui tema omadusse kuuluv Valladolide klubi pääses Hispaania kõrgliigasse.

Ronaldo ostis 2018. aastal Valladolides 51-protsendilise osaluse ja andis rattaretke tõotuse pärast seda, kui klubi eelmisel hooajal Hispaania kõrgliigast välja langes.

«Lubasin, et kui me [La Ligasse] tagasi tuleme, matkan Camino de Santiago. Teen seda rattaga, kuna ma ei saa joosta,» ütles Ronaldo, kes alustas pühapäeval koos elukaaslasega ligi 450 km pikkus teekonda Valladolidist Santiago de Compostelasse.

Ronaldo ja tema elukaaslane sõidavad mitukümmend kilomeetrit päevas, kuid tõe huvides olgu märgitud, et endine tippmängija kasutab lisaks traditsioonilise kondimootorile ka elektriakude abi, et rattaga nobedamalt liigelda.

Ronaldo lõpetas mängimise 2011. aastal, kui tõmbas joone alla 18 aastat kestnud karjäärile. Ta võitis Brasiilia koondisega kaks MM-tiitlit ja mängib mitmetes Euroopa suurklubides, sealhulgas Barcelonas ja Madridi Realis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles