Pole õnne: Soome võidusõitja käis jälle amputeerimisnoa all

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Niki Tuuli
Niki Tuuli Foto: Imago Images/Panoramic/Scanpix

Mootorrataste Supersport-klassi MM-sarjas osaleval soomlasel Niki Tuulil amputeeriti tõsise õnnetuse tagajärjel kolm varvast. 

Õnnetuse käigus jäi soomlase jalg keti ja ratta vahele kinni. Tõdemus, et kolm varvast tuleb amputeerida, jõudis Tuulini alles kodumaal Soomes, kirjutab Iltalehti.

Portugali haiglas, kuhu motosportlane kohe pärast õnnetust viidi, ühtegi murdu ei tuvastatud. Tuulil oli ka kommentaare kohaliku meditsiini kvaliteedi kohta.

«Ma eelistaks olla Soome haiglas. Portugalis oli töötajatel probleeme inglise keelega. Ma ei saanud vahepeal üldse aru, millest jutt. Lisaks polnud üleüldine hügieen ja toit haigla standarditele vastav,» kirjeldas Tuuli.

Esimese operatsiooni käigus selgus, et õnnetuse põhjustatud kahju on nii suur, et varbad tuleb amputeerida. Arstid keelasid tal kolm nädalat käia, aga Tuuli loodab juuli keskel rajale naasta.

See pole esimene kord, kui Tuuli on sattunud nii tõsisesse õnnetusse, et tagajärjeks on olnud amputeerimine. Ühes võidusõidus toimunud avarii tõttu pidi ta hüvasti jätma ühe vasaku käe sõrmega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles