Eesti plokkvibu segavõistkond jõudis EMil kullamatši

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Robin ja Lisell Jäätma.
Robin ja Lisell Jäätma. Foto: Facebook / Eesti Vibuliit

Eesti plokkvibu segavõistkond Robin Jäätma – Lisell Jäätma on jõudnud Münchenis toimuval vibulaskmise EMil kullamatši, kus minnakse vastamisi Taani võistkonnaga.

Kvalifikatsiooniringi järel 1404 punktiga kuuendat kohta hoidnud Jäätmade segavõistkond on näidanud duellides eriti tugevat närvi. Esmalt alistati 157:153 Soome koondis ning seejärel 158:157 ka Hollandi duo. 

Poolfinaalis oli Eesti tandemi vastaseks türklased ning seal tuli parema väljaselgitamiseks kasutusele võtta koguni lisanooled. Närvide mängus saatis edu aga Jäätmasid, kes jõudsid seeläbi teist aastat järjest EMil kullamatši. 

«Laskmine sujus täna väga hästi. Meie koostöö on suurepärane, oskame üksteist õigel hetkel toetada ja see toob meile edu,» vahendab Eesti vibuliit Lisell Jäätma kommentaari. 

«Viimase duelli lõpp oli väga pingeline, aga Lisell ja Robin tegid oma töö ära. Õe-venna tiim töötab väga hästi,» lisas omalt poolt treener Maarika Jäätma. 

Kulladuell taanlaste Tanja Gellenthieni – Stephan Hanseniga algab 11. juunil Eesti aja järgi kell 15.20. 

Teiste Eesti plokklaskurite kvalifikatsioonitulemused: Robin Jäätma – 708 (4. koht), Kristjan Ilves – 696 (34. koht), Evert Ressar – 689 (49. koht), Lisell Jäätma – 696 (5. koht), Maris Tetsmann – 681 (21. koht), Meeri-Marita Paas – 679 (26. koht).

Plokkvibu võistkondlikud kohad peale kvalifikatsiooniringe on järgmised: meeskond – 2093 (7. koht), naiskond – 2056 (6. koht).

Lisaks plokkvibu laskuritele kuuluvad Eesti EMi koondisesse veel ka Eesti sportvibu laskurid Reena Pärnat, Triinu Lilienthal, Bessi Kasak, Märt Oona, Karl Kivilo, kelle duellid jätkuvad homme. 

Treeneritena on koondisega kaasas Maarika Jäätma, Dean Alberga, Snezana Stoljarova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles