Kas Kontaveit saab Berliinis esimese asetuse ja kas Kanepi pääseb põhitabelisse?

Postimees Sport
Copy
Kas Anett Kontaveit saab Berliini turniiril mängida?
Kas Anett Kontaveit saab Berliini turniiril mängida? Foto: CHRISTOPHE ARCHAMBAULT/AAFP/Scanpix

Kuu lõpus peetava Wimbledoni tenniseturniiri eel peetakse nn soojendusturniire muruväljakutel, üks niisugune algab järgmisel nädalal Berliinis. WTA 500 kategooria võistlusele on end üles andnud nii Anett Kontaveit kui ka Kaia Kanepi.

Eestlannadega seoses on aga omajagu teadmatust ja põnevust. Kontaveit ütles esmaspäeval ERRi spordiportaalile treenerist Dmitri Tursunovist lahku minekut kommenteerides ka seda, et ta pole aprillis põetud koroonaviirusest täielikult taastunud ega saanud tol hetkel trennigi teha.

Nüüd on aga tulnud teated, et äsja Prantsusmaa lahtised võitnud ning võimsalt maailma edetabelit juhtiv poolatar Iga Swiatek on Berliini turniirist loobunud. See aga tähendab, et kui nädala alguses värskes maailma edetabelis teiseks tõusnud Kontaveit Berliinis mängib, peaks ta saama esimese asetuse.

Hiljutise sotsiaalmeediapostituse põhjal on Berliini võistlusest loobunud ka Paula Badosa ning põhitabelis on esimesena nüüd joone all Kaia Kanepi.

Kanepi on öelnud, et ta mängib Berliinis ainult siis, kui pääseb põhitabelisse. Samas on ta sotsiaalmeedia põhjal juba Berliinis kohal. Kas see tähendab, et tal on eelinfot veel mõne loobumise kohta. Peagi saab näha!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles