Noormeeste koondis sai Balti turniiri avamängus lõunanaabritelt valusa keretäie

Postimees Sport
Copy
U-19 jalgpallikoondislane Gregor Lehtmets.
U-19 jalgpallikoondislane Gregor Lehtmets. Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee

Eesti U-19 jalgpallikoondis kaotas täna alanud Balti turniiri avamängus Lätile 1:7.

Eesti jäi Jurmalas toimunud kohtumises kaotusseisu juba neljandal minutil. Esimese poolaja lõid lõunanaabrid eestlaste võrku neli palli. Teise poolaja alguses tegi Eesti korraga kuus vahetust, kuid edu see ei toonud. 50. ja 52. minutil lõid lätlased veel kaks väravat, Eesti ainsa tabamuse eest vastutas Karel Eerme. 64. minutil lõid vastased ka oma seitsmenda värava.

Enne Balti turniiri avamatši oli Eesti U-19 koondis pidanud tänavu kaks maavõistlust, kui märtsikuus kohtuti kahel korral Leedu eakaaslastega, üks mäng võideti 1:0, teine kaotati 0:1. Kui märtsikuine võit välja arvata pärines U-19 koondise viimane skalp 2019. aasta augustist, mil Vanuatul alistati maavõistluses 1:0 Uus-Kaledoonia.

Koondise peatreener Alo Bärengrub ütles enne Balti turniiri, et mänge oodatakse huviga. «Meie eesmärk on kindlasti Eestit hästi esindada ja usun, et tulevad põnevad kohtumised. Kindlasti loodame väravaid lüüa ja mõtleme ka hea tulemuse peale,» sõnas peatreener jalgpall.ee’le.

Laupäeval kohtub Eesti koondis Lätis Soomega, esmaspäeval minnakse vastamisi Leeduga. Septembris ootab ees EM-valikturniir, kui Poolas minnakse lisaks võõrustajatele vastamisi Itaalia ning Bosnia ja Hertsegoviina eakaaslastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles