Venemaa klubi tögas Bayernit, kes tegi tähtmängija eest naeruväärse pakkumise (1)

Postimees Sport
Copy
Sadio Mane (keskel).
Sadio Mane (keskel). Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX

Jalgpalliklubi Moskva Spartak tögas sotsiaalmeedias Müncheni Bayerni, kes tegi Liverpooli ründaja Sadio Mane eest «naeruväärse» pakkumise. Väidetavalt pakkus Saksa suurklubi Mane eest umbes 35 miljonit eurot, kuid sellest umbes 8 miljonit sõltunuks Meistrite liiga ja Ballon d'Ori edust.

The Times väitis, et need lisandused sõltusid sellest, kas Müncheni Bayern võidab järgmisel kolmel aastal Meistrite liiga ja Mane pälvib neil hooaegadel maailma parima mängija auhinna.

Liverpool lükkas pakkumise tagasi ja nimetas selle naeruväärseks. Nende spordidirektor Julian Ward ootas mängija eest vähemalt 50 miljonit eurot.

Bayernit on nende nigela pakkumise eest sotsiaalmeedias pilgatud ning ka Venemaa klubi Moskva Spartak tegi sakslaste kulul nalja.

Nad tegid Bayerni nimel pilakirja, kus Spartaki tähtmängija Aleksandr Sobolevi eest pakuti 1000 eurot. Aga ka sellel pakkumisel on lisandused, näiteks kui Saksamaa klubi võidab Eurovisioni lauluvõistluse, siis saaksid nad juurde 10 miljonit eurot.

Naljakal kombel pakutakse neile veel 15 miljonit, kui Manchester United peaks juhtumisi võitma mõne auhinna. Veel 20 miljonit on kantakse üle, kui Lionel Messi liituks Madridi Realiga.

Spartak on oma sotsiaalmeediakontodel selliste jaburate naljade poolest tuntud ning nad ei jätnud ka nüüd kasutamata juhust Bayerni kallal nokkida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles