Just nagu filmis: maailmarekordinaine püüdis röövli kinni, kuid sai ise vigastada

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Anita Włodarczyk
Anita Włodarczyk Foto: imago images/Newspix/Scanpix

Kolmekordne olümpiavõitja ja vasaraheite maailmarekordi omanik Anita Włodarczyk pidi vahele jätma Poola kergejõustiku meistrivõistlused, sest naine sai vigastada autoröövli tabamise käigus.

Intsident juhtus neljapäeval Suwałki linnas, kus toimuvad Poola kergejõustiku meistrivõistlused. Keset Włodarczyku trenni märkas ta treener, et keegi üritab ärandada vasaraheitja autot. Treeneril õnnestus küll vargast kinni haarata, kuid too pääses vabaks ja pistis jooksu.

Vargale tormas järgi Włodarczyk, kes ka varsti mehe kinni püüdis. Pärast politsei sündmuspaigale saabumist ja tunnistuste andmist tundis poolatar oma jalas teravat valu. Valu oli piisav, et täna alanud kohalikud meistrivõistlused vahele jätta. Vigastuse tõsiduse selgitavad välja uuringud.

37-aastane Włodarczyk on sellel hooajal olnud heas vormis ning paikneb hetkel maailma edetabelis teisel kohal. Viimati võitis ta kergejõustiku MMil kulla 2017. aastal. Dohas tuli tal võistlus põlvevigastuse tõttu vahele jätta. Włodarczyk on samuti ka valitsev olümpiavõitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles