Rahvuste liiga lahingule sõitnud Bulgaaria koondis sattus avariisse, üks mängija viidi haiglasse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Todor Nedelev.
Todor Nedelev. Foto: STOYAN NENOV/SCANPIX

UEFA Rahvuste liiga kohtumisele sõitnud Bulgaaria koondis sattus avariisse. Õnnetuses sai vigastada poolkaitsja Todor Nedelev.

Itaalia väljaande La Gazzetta dello Sporti teatel oli Bulgaaria koondis kahte erinevasse bussi paigutatud, et alustada teekonda Tbilisi lennujaamast hotelli. Ühel hetkel kaotas üks bussijuhtidest oma sõiduki üle kontrolli ning põrkus vastu teist bussi.

Bulgaaria jalgpalliliit teatas, et õnnetuses sai vigastada esiistmel istunud Nedelev, kes toimetati ka haiglasse. Kinnitamata andmetel olevat Nedelevi peast eemaldatud klaasikilde, kuid alaliidu teatas, et mehe elu ohus pole.

29-aastane Nedelev on Bulgaaria koondise oluline liige. Kokku 44 korda Bulgaariat esindanud keskpoolik kuulus kahel korral meeskonna algrivistusse ka juunikuistes kohtumistes Põhja-Makedoonia ja Gruusiaga.

Bulgaaria jaoks üldiselt pole Rahvuste liiga uus hooaeg alanud just plaanipäraselt. Seni on kogutud kolme kohtumisega kaks punkti. 1:1 viik tehti nii Põhja-Makedoonia kui ka Gibraltariga. Koduväljakul jäädi 2:5 alla homsele vastasele Gruusiale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles