Hyundais pole endiselt kõik korras. Neuville: asi pole inimeste väljavahetamises, vaid rollide täpsustamises

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Praegu WRC üldarvestuses teist kohta hoidev Thierry Neuville on kindel, et kui meeskond suudab tiimisisesed rollid paika saada, siis saadab neid järgnevatel etappidel edu.

«Kõik teevad, mis suudavad. Me peame endiselt töötama tiimisisese struktuuri kallal. Aga me teame, kus on probleemid ja teeme tööd, et olukorda paremaks muuta,» rääkis Neuville ralliportaalile DirtFish.

Küsimuse peale, kas hooaja algusest tiimipealiku asetäitja rolli täitev Julien Moncet peaks saama ka täiskohaga töö, belglane otse ei vastanud.

«Ei, ma arvan, et kõik peavad tegema otsuseid ja vastavalt tegutsema. Ja just see tundub praegu meeskonnale päris keeruline. Asi pole inimeste väljavahetamises, vaid rollide täpsustamises,» kirjeldas belglane Hyundai rallitiimis valitsevat olukorda.

Neuville kiitis auto kiirust Sardiinia rallil, kuid tõdes, et masina käitumine pole veel 100 protsenti selline, nagu ta sooviks. 

«Autol on kiirus olemas. Mul oli küll mõningaid probleeme, kuid sellest hoolimata suutsime me olla punktikatsel kõige kiiremad,» sõnas Neuville.

Hyundai sai Sardiinias oma hooaja esimese võidu ja teenis esmakordselt aastal 2022 rohkem punkte kui Toyota ja M-Spordi meeskonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles