Õhku täis Pique klubi presidendile: tooge tiimi maailma parim keskkaitsja ja ta on minu järel pingil

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Gerard Pique
Gerard Pique Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Jalgpalliklubi FC Barcelona president Joan Laporta teatas Gerard Piquele, et klubil on suvel plaanis oma ridu täiendada maailmatasemel keskkaitsjaga. Juuni alguses Shakiraga kooselu lõpetanud Pique ei reageerinud uudisele just kõige rahulikumalt.

Barcelona keskkaitsja Gerard Pique on viimase kuu jooksul palju kriitikat saanud oma käitumise pärast väljaspool väljakut. Mees on väidetavalt hakanud sagedasti ööklubisid külastama. Lisaks pettis ta oma elukaaslast Shakirat noore tudengiga, mis lõpetas üle kümne aasta kestnud kooselu.

Nüüd tuleb välja, et mehel ei lähe kõige paremini ka jalgpalliväljakul. Hispaania jalgpalliajakirjanik Xavier Vallsi andmetel teatas klubi president Laporta, et plaanitakse konkurentsi mõttes juurde tuua maailmaklassiga keskkaitsja. Pique enesekindlust see eriti ei kõigutanud ja ta vastus Laportale oli üpris bravuurikas.

«Ma alustan ikka mänge. Kui sul on julgust, too siia maailma parim keskkaitsja ja temast saab mu vahetus,» ütles Pique.

«Nii Xavi Hernandez kui ka Laporta ütlesid Piquele, et ta peab paremasse vormi tõusma ja natuke avalikuse huviorbiidist eemale hoidma,» väitis ajakirjanik Xavi Torres kanalis Esports 3.

35-aastasel keskkaitsjal on Barcelonaga lepingus alles veel kaks aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles