Donetski jalgpalliklubi spordidirektor: ukrainlased on tõelised patrioodid, mitte keegi ei lahku tiimist

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Donetski Šahtari jalgpallimeeskonna spordidirektor ja endine kapten Darijo Srna.
Donetski Šahtari jalgpallimeeskonna spordidirektor ja endine kapten Darijo Srna. Foto: imago images / HochZwei/Angerer/Scanpix

Donetski Šahtari jalgpalliklubi spordidirektori Darijo Srna sõnul ei kujuta ta ette, kuidas välismängijad peaksid meeskonnaga liituma, kuid kohalikest mängijatest pole keegi tiimist soovi lahkuda avaldanud.

«Ukrainlased on tõelised patrioodid. Mitte keegi pole palunud, et neid teistesse klubidesse üle viidaks. Kõik tahavad jääda ja Šahatari eest edasi mängida. Klubi on pidevalt ühenduses kõikide Ukraina klubidega. Me peame leidma kompromissi ja liigaga peale hakkama ning kogu maailmale näitama, et siin riigis läheb elu edasi,» kirjeldas Srna klubi olukorda.

«Šahtar esindab Meistrite liigas. See on juba väike võit agressori Venemaa üle. Meid on juba kaks korda kodust välja aetud, kuid me oleme elus ja mängime Meistrite liigas. Vene klubid ei saa Euroopas mängida. Las nad vaatavad siis telekast kui nad veel saavad,» ütles klubi spordidirektor uhkelt.

Ukrainas pidas Srna 536 mängu ja skooris 49 korda. Tema auhinnasaldosse kogunes kümme meistritiitlit, seitse liigakarikat ja üks Euroopa liiga kuldmedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles