Meedia: Manchester Unitedist lahkunud maailmameister taasliitub Itaalia hiiuga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: LaPresse/Daniele Badolato/SCANPIX

Manchester Unitedi nüüdseks endine tähtmängija Paul Pogba on ESPNi teatel sõlminud nelja-aastase tehingu Itaalia tippklubi Torino Juventusega.

Pogbast sai 2016. aastal maailma kõige kallim mängija, kui United otsustas prantslase endale soetada 105 miljoni euro eest just Juventuselt. Seejuures oli Pogba Unitedi enda kasvandik, ent vähese mänguaja tõttu otsustas ta 2012. aastal Itaaliasse siirduda. Toona jõudis ta Juventuse eest mängida neli hooaega.

Nõnda suutis Juventus teha taaskord oivalise tehingu, sest teist korda ei makstud Pogba ülemineku eest sentigi üleminekusummana.

29-aastane prantslane sõlmis ESPNi teatel Juventusega nelja-aastase tehingu, ent täpsemad asjaolud on veel selgumise. Ametlikult peaks Pogba enda üleminekust teatama reedel, mil ilmub järjekordne episood tema dokumentaalseriaalist The Pogmentary.

Pogba on karjääri jooksul tulnud neljal korral Itaalia meistriks. Manchester Unitediga võitis ta ainult kaks karikat ning nendeks oli Euroopa liiga ja Inglismaa liigakarika võidutrofeed. Prantsusmaa koondisega tuli ta 2018. aastal maailmameistriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles