VIDEO ⟩ NBA tähtmängija teisik sai eluaegse saalikeelu

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Klay Thompsoniks kehastunud Dawson Gurley.
Klay Thompsoniks kehastunud Dawson Gurley. Foto: Instagram

Juutuuber Dawson Gurley, kes on äravahetamiseni sarnane Golden State Warriorsi tähtmängija Klay Thompsoniga, ei saa enam kunagi Warriorsi kodumänge külastada.

Thompsoniks kehastunud Gurley proovis NBA finaali viienda mängu hommikul õnne ning üritas pääseda Warriorsi areenile. See õnnestus tal suuremate probleemideta ning juutuuber sai NBA meistritiitli poole tüüriva klubi kodusaalis mõned visked sooritada.

Klay Thompson.
Klay Thompson. Foto: EZRA SHAW

Kümmekond minutit hiljem said turvatöötajad oma eksimusest läbi ning kupatasid Gurley areenilt minema. Hiljem määrati talle eluaegne saalikeeld.

«Mind karistati, sest kõndisin mööda viiest turvaväravast. Nad lasid mind läbi dokumenti küsimata ning lubasid mul kümme minutit saalis peale visata,» lausus Gurley.

Saalikeeld tähendas aga seda, et Gurleyl polnud võimalik minna vaatama õhtul toimunud finaalseeria viiendat mängu. Mehel olid sinna ostetud 10 000 dollarit väärt piletid. «Oli see väärt kaotada 10 000 dollari eest pileteid? Absoluutselt. Mees, ma sain kümme minutit olla NBA korvpallur,» teatas Gurley.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles