Rannulast ilma jäänud Pärnu kuulab uute kandidaatide osas juba maad

Karl Mihkel Eller
Copy
Pärnu Sadam võitis ajaloolise Eesti meistritiitli 26. mail Pärnu spordihallis. Fotol vasakult:peatreener Heiko Rannula, mänedžer Johan Kärp ja abitreener Gert Kullamäe.
Pärnu Sadam võitis ajaloolise Eesti meistritiitli 26. mail Pärnu spordihallis. Fotol vasakult:peatreener Heiko Rannula, mänedžer Johan Kärp ja abitreener Gert Kullamäe. Foto: Tairo Lutter

Kaheksa hooaega korvpalliklubi Pärnu Sadama peatreener olnud Heiko Rannula liitus vähemalt järgmiseks kaheks aastaks BC Kalev/Cramoga. Eesti meisterklubi jaoks ei tulnud juhendaja lahkumine suure üllatusena ning uute kandidaatidega peetakse juba läbirääkimisi.

38-aastane Rannula juhtis Pärnu meeskonda igal aastal aina kõrgemate tähisteni. 2019. aastal võitis ta Pärnu Sadamaga Eesti meistrivõistlustel pronksi, 2021. aastal hõbeda ning tänavu kulla (2020. aastal jäid koroonaviirusest tingitud eriolukorra tõttu meistrid selgitamata).

Pärnu Sadama korvpalliklubi juht ja mänedžer Johan Kärp tunnistas, et kuigi tal on Rannula lahkumise pärast kurb meel, siis tagasilöögiks seda nimetada ei saa. «See oli asjade loogiline käik. Me oleme aastaid arutanud, et Heiko peaks järgmise sammu edasi tegema. Me olime selleks valmis, mina teadsin seda juba natuke varem kui muud inimesed. See on okei ja meie soovime Heikole siiralt edu,» ütles Kärp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles