Meedia: Ronaldo otsib võimalust Unitedist lahkumiseks

Karl Mihkel Eller
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Ian Walton/Reuters/Scanpix

Cristiano Ronaldo naasis möödunud suvel Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi hingekirja, kus algas tema tähelend. Nüüd teatab Itaalia väljaanne La Repubblica, et Portugali koondise kapten ei tunne end uue peatreeneri Erik ten Hagi projektiga seotuna ja soovib suurklubist lahkuda.

Ronaldo liitus Unitedigaeelmisel suvel pärast kolme aastat Itaalias Juventuses. La Repubblica kirjutas, et kuna United jäi meistriliigas kuuendaks ja Meistrite liiga asemel tuleb leppida Euroopa liigaga, siis võib Manchesteri klubi oma tähest ilma jääda.

Ajalehe andmeil otsib portugallase agent Jorge Mendes oma kliendile uut klubi ning võimaliku alternatiivina on mainitud AS Romat. Tänu Juventuses veedetud aastatele tuleks tema Itaaliasse kolimine odavam, sest väidetavalt võib see talle tuua 70-protsendilise maksualanduse.

Kuigi Romas on peatreeneriks tunnustatud Jose Moruinho, siis klubi kahjuks räägib see, et nad ka nemad peavad järgmisel hooajal leppima Euroopa liigaga. Läbi on käinud ka naasmine kasvatajaklubisse Lissaboni Sportingusse, mis mängib Meistrite liigas, kuid seda peetakse vähetõenäoliseks.

Ronaldo lõi eelmisel hooajal Unitedi eest 39 mänguga 24 väravat. Portugali koondise ridades peaks tal sel aastal mängima ka MMil, kus kuulutakse H-gruppi ja kohtutakse Ghana, Uruguay ja Lõuna-Koreaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles