Kirt soovib jaaninädalavahetusel lõpetada ligemale 1000 päeva kestnud võistluspausi

Postimees Sport
Copy
Magnus Kirt.
Magnus Kirt. Foto: Tairo Lutter

Odaviskaja Magnus Kirt soovib järgmisel nädalavahetusel osaleda Eesti meistrivõistlustel ja lõpetaks seega 994 päeva kestnud võistluspausi.

Eesti spordipublik ootab pikisilmi, millal naaseb rajale 2019. aasta Doha MMi odaviske hõbemedalist Kirt. Oma viimase võistluse tegigi ta kolm aastat tagasi 9. oktoobril Dohas, kus vigastas õlga ning käis ka lõikusel.

Meeste odaviskevõistluse nimekirjas on hetkel 17 nime. Tänavused Eesti meistrivõistlused toimuvad 25. - 26. juunini Tallinnas Kadrioru staadionil.

MMi hõbedal jäi hiljuti seljataha mitmenädalane laager Hispaanias, kus tema peamine eesmärk oli üle pika aja saada korralikke odaviske kordusi. Praegu soovib sportlane hoida madalat profiili, et näidata oma seisu võistluse, mitte lihtsalt sõnadega, mis enne 800 g viskevahendi lendu saatmist suurt ei maksa.

«Ma ei taha täpse kuupäevaga endale pinget panna. Mitte kohe pärast laagrit, ent sellele üpris lähedal peaks ideaalis võistlema. Väga kaua ei saa lolli mängida. Kui tahan võistelda, peab esimene start olema mai lõpus või juuni alguses,» ütles Kirt 18. aprillil, enne ca neljanädalast laagrit Postimehele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles