Kink: vastased on kiired, teravad ja tehnilised

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink (vasakul)
Tarmo Kink (vasakul) Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondis peab selle aasta esimese sõpruskohtumise, kui Los Angeleses minnakse Eesti aja järgi neljapäeva varahommikul vastamisi El Salvadori koondisega.

Viimati avaldatud FIFA edetabelis paiknevad mõlemad meeskonnad 54. tabelireal.

«Ega palju nende kohta varasemalt ei tea, kuid tundub, et tegemist on kiirete, teravate ja tehniliste mängumeestega,» sõnas Tarmo Kink. «Vaadates ka nende kohta FIFA tabelis, siis võib öelda, et nad mängivad kindlasti head jalgpalli ning on meile tugevaks vastaseks.»

Kui Eesti koondis on viimastel aastatel saanud mitmeid väärtuslikke võite, siis ka El Salvador on osutanud tugevatele koondistele vastupanu ja saanud korralikke võite. Näiteks eelmisel aastal alistati Washingtonis sõprusmängus 2:1 Venezuela. Viimane kaotus pärineb El Salvadoril eelmise aasta 5. juunist, kui jäädi 0:5 alla Mehhikole.

«Mingi ettekujutus on vastasest olemas. Nad on selline võistkond, kes võimaluse korral hoiab palli maas, kuid teravamate olukordade puhul üritavad ikka kiiresti asja ära klaarida,» iseloomustas El Salvadori koondist Ragnar Klavan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles