Taaramäe ja Kangert võtavad enam kui kümneaastase vaheaja järel taas teineteiselt mõõtu

Postimees Sport
Copy
Rein Taaramäe (vasakul) ja Tanel Kangert (paremal).
Rein Taaramäe (vasakul) ja Tanel Kangert (paremal). Foto: Mihkel Maripuu

22. juunil viiakse Kuremaal läbi Eesti meistrivõistlused eraldistardist sõidus. Eliitklassi meeste seas tulevad starti nii tiitlikaitsja Rein Taaramäe kui ka Tanel Kangert.

Kuremaa mõisa juurest antakse eliitklassi ja kuni 23-aastaste meeste võistlusele start kell 11 ning eliitklassi ja kuni 23-aastaste naiste võistlusele kell 12.30. Ees on ootamas 35 kilomeetrit, mida sõidetakse kahe ringina trassil Kuremaa-Soomevere-Toovere-Palamuse-Änkküla-Kuremaa.

Tiitlit on kaitsma tulemas ka Rein Taaramäe (Intermarche-Wanty-Gobert Materiaux), kellele on pakkumas tugevat konkurentsi teiste hulgas Tanel Kangert (BikeExchange-Jayco), Norman Vahtra (Go Sport-Roubaix Lille Metropole), Rait Ärm (Equipe Cycliste Continental Groupama-FDJ), Gleb Karpenko (Kalevi Jalgrattakool), Markus Pajur (Team Arkea Samsic), Artjom Köster (Team Ampler-Tartu2024) ja Joonas Kurits (Team Ampler-Tartu2024).

Viimasti võistlesid Taaramäe ja Kangert temposõidu Eesti meistrivõistlustel koos 2012. aastal Rõuges ning toona jäi 40-kilomeetrisel distantsil peale Taaramäe.

Eliitklassi naiste seas stardib tiitlikaitsjana Mari-Liis Mõttus (Haanja Rattaklubi). Esikoha nimel tahavad kaasa kindlasti rääkida ka mullu hõbemedali pälvind Karmen Reinpõld, pronksi kaela saanud Aidi Gerde Tuisk, Hanna Karoline Taaramäe, Kristel Sandra Soonik ja Elina Tasane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles