VIDEO ⟩ Skandaalne Venemaa tenniseäss solvas treenerit väljenditega, mis sundisid juhendajat viivitamatult areenilt lahkuma

Karl-Joosep Küngas
Copy
Daniil Medvedev.
Daniil Medvedev. Foto: CARMEN JASPERSEN/SCANPIX

Maailma esireket Daniil Medvedev on tuntud enda keevalisuse pärast. Pühapäeval lõppenud Halle ATP-turniiri finaalis solvas ta aga enda treenerit Gilles Cervarat.

Üsna karmi suuvärgiga tenniseäss oli Halle tunriiri finaalis selgelt liimist lahti. Ta ei suutnud kuidagi vastu saada Poola esinumbrile Hubert Hurkaczile. Venelane kaotas kohtumise 1:6, 4:6, ent sellest enam pakkus kõneainet konflikt Medvedevi ja tema treeneri vahel.

Kohtumise ajal kostitas venelane mitmel korral krõbedate väljenditega nii enda treenerit kui ka abikaasat. Ühel hetkel tundis Cervara, et ta lihtsalt ei talu enam sellist kohtlemist ning jalutas tribüünilt lihtsalt minema.

Sotsiaalmeedias on inimesed lugenud prantslase huultelt, mida mees enne lahkumist Medvedevile lausus. «Pagan sellega, mina lahkun,» lausus venelase juhendaja.

Medvedev jätkas hiljem veel vihapursetega ning kostitas nendega enda abikaasat, kellel oli selgelt piinlik tribüünil istuda.

Hetkel pole teada, kas Cervara ja Medvedevi koostöö jätkub ka pärast Halle turniiri. Teatavasti pole Medvedevil võimalik osaleda järgmisena kalendris oleval Wimbledoni tenniseturniiril. Seda turniirikorraldajate sanktsiooni tõttu, kus nii Venemaa kui ka Valgevene mängijatel on keelatud aasta kolmandal slämmiturniiril osaleda, kuna tegemist on agressorriigi kodanikega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles