Jasikevičiusega tülli läinud tähtmängija soovib Barcelonast lahkuda

Karl-Joosep Küngas
Copy
Nick Calathes (paremal).
Nick Calathes (paremal). Foto: MARKO DJURICA/Scanpix

Tänavuseks hooajaks väga kõrged sihid seadnud Barcelona korvpallimeeskond on muutuste ootuses. Kohe pärast hooaja lõppu avaldas Nick Calathes, et soovib Barcelonaga kehtivat tehingut lõpetada ja mõne teise klubiga liituda.

Barcelona hooaeg lõppes Hispaania kõrgliiga finaalis Madridi Reali vastu saadud kaotusega. Kogu seerias oli nende alla jäämine 1:3 ning Hispaania väljaande Mundo Deportivo teatel pole Calathes rahul meeskonna joonistega.

33-aastasel kreeklasel on Barcelonaga veel ühe aasta jagu kehtiv leping. Hispaania väljaande sõnul on Calathesel tekkinud erimeelsused peatreener Šarūnas Jasikevičiusega.

Calathesest tunnevad huvi nii Istanbuli Fenerbahce kui ka Tel Avivi Maccabi meeskonnad. Samuti pole välistatud, et kogenud tagamängija soovib naasta kodumaa tippklubidesse. Siiski tuleb enne jõuda Barcelonaga kokkuleppele, et leping lõpetatakse enneaegselt.

Hiljuti Euroliiga resultatiivsete söötude arvestuses kõigi aegade liidriks kerkinud kreeklane viskas tänavu Barcelona rivistuses 7,3 punkti, jagas 6,4 korvisöötu ja võttis neli lauapalli. Ta on Barcelonas mänginud viimased kaks hooaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles