Kaks noort siirdusid Kalevist Raplasse

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorf.
Kalle Klandorf. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Tänavuse hooaja algusest Tallinna Kalevi rivistusse kuulunud 18-aastane Rauno Nurger ja 17-aastane Martin Jurtom vahetasid Eesti meistrivõistluste üleminekute viimasel päeval klubi ja mängivad hooaja lõpuni Rapla Piimameister Ottos.



Noorte meeste üleminek küttis kirgi. Kuigi mehed täitsid Kalevis tagasihoidlikku rolli, ei soovinud klubi juhid eesotsas Kalle Klandorfiga nende lahkumisega nõustuda. Korvpalliliidust tehti aga neile selgeks, et tehingu takistamiseks võimalusi pole.

Nurger ja Jurtom mängisid Tallinna Kalevis oma kasvatajaklubi kirjalikul nõusolekul, ent muude lepingutega ei saanud neid siduda. Seepärast oldi alaliidus seisukohal, et üleminekuks piisab taas vaid noormeeste kasvatajaklubi nõusolekust.

«Selliseid asju ei tehta!» kurjustas Klandorf ega suutnud mõista, kuidas saavad mängijad klubist klubisse nii vabalt liikuda. «Kuigi mingid kuuldused levisid, polnud minuga keegi rääkinud. Poisid ise pole ka mulle ega peatreener Indrek Reinbokile lahkumise soovist märku andnud.» Klandorf lisas, et rääkis juhtunust ka Jurtomi mängijaõigusi omava Tiit Sokuga, kes olevat samuti asjade sellise käigu üle imestust avaldanud.

Rapla vajab 207 cm pikkust Nurgerit, et asendada jalavigastusega kimpus olevat põhikeskmängijat Raido Ringmetsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles