Lapsed varastasid sporditähelt võistluse ajal mänguvahendi

Postimees Sport
Copy
Jon Rahm.
Jon Rahm. Foto: Jared C. Tilton/AFP/Scanpix

Maailma edetabelis teist kohta hoidev Hispaania golfimängija Jon Rahm sattus US Openil imelikku intsidenti. Nimelt näppasid tiitlikaitsja palli kaks last ning Rahmi mängu tekkis seisak. Õnneks otsustasid korraldajad anda talle uue löögi ning pigem saab vahejuhtumit meenutada väikese huumoriga.

Juhtum toimus US Openi avaringis viimase raja avalöögi ajal. Ta kõndis palli suunas, kui nägi, et talle kõnnivad vastu kaks kavala näoga last, kirjeldas Rahm olukorda meediale.

«Ma olen sada protsenti kindel, et nägin kahte last, kes selle varastasid. Ma olen üsna kindel, et need olid nemad. Tundsin ära kaks last, kes naeratus näol minust mööda jooksid,» pärast palli kadumist andsid korraldajad hispaanlasele uue võimaluse, et jätkata 18. rajal.

Rahm sattus Eesti meedia huviorbiiti kaks aastat tagasi, kui sai aasta tähtsamal turniiril Mastersil hakkama Hole in one’iga. Hispaanlane lõi palli niivõrd osavalt, et see tegi tiigi peal kolm lutsu ja maandus ilusti griinile. Mis veelgi imelisem, sealt ta veeres otse auku ning Rahm võis käed püsti õnnest rõõmustada. Tegemist oli kindlasti golfiajaloo ühe ilusama või omalaadsema Hole in one'iga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles