CORNER 1 ⟩ «Pringlitamise» poleemika, loomad ringrajal ja eestlaste head tulemused

Postimees Sport
Copy
Metsümiseja lippamas Kanada GP-l vormelite eest läbi.
Metsümiseja lippamas Kanada GP-l vormelite eest läbi. Foto: Hoch Zwei

Võidusõidumaailma kuninglikule sarjale vormel 1-le keskenduv taskuhääling «Corner 1» istus selle nädala alguses taas mikrofonide taha maha, et põrinasõpradele pikaks jaaninädalavahetuseks kuulamist pakkuda. 

Kanada GP järgses saates võtab jaanipäeva meeleolus Corneri duo läbi need korrad kui loomad – nagu näiteks Montreali raja kohalik metsümiseja – või mõned sõgedamad inimesed on rajale tunginud ja meenutab, kuidas on intsidendid võidusõitu mõjutanud.

Mööda ei vaadata ka poleemikast porpoising'u ehk «pringlitamise» ümber. Kas sõitjate ohutuse ja tervise nimel tuleks hooaja keskel reegleid muuta, nagu 2013. aastal, või on porpoising'u probleem hädas olevate tiimide poolt strateegiliselt üle paisutatud? 

Lisaks viskame pilgu eelolevale Suurbritannia GP-le legendaarses Silverstone'is ja vaatame üle Fernando Alonso, Guanyu Zhou ja Lance Strolli tublid esitused Kanadas ning Nicholas Latifi jätkuvad allapoole arvestust esitused.

Saadet jääb lõpetama ülevaade Eesti mootorisportlaste tublidest toimetustest maailmas: Paul Aronist vormelirajal, Martin Kajakist kardirajal ja Martin Rumpist Le Mansis.

Saate vedajateks on vormelimaailma entusiastid Art-Peeter Roosve ja Janar Saharenko, kes on vormelisõpradele ehk tuntud kui Facebooki lehekülje «Corner 1 Eesti» haldajatena.

Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles