VIDEO ⟩ Serena Williamsis naasis pärast pea aastast pausi tenniseväljakule

Karl Mihkel Eller
Copy
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: Andrew Boyers/REUTERS/Scanpix

Endine maailma esireket Serena Williams naasis väljakule pärast ligi aastast pausi. 40-aastane ameeriklanna osaleb koos tuneeslanna Ons Jabeuriga Eastbourne’i WTA paarismänguturniiri, kus avaringis alistati tšehhitar Marie Bouzkova ja hispaanlanna Sara Sorribes Tormo 2:6, 6:3, 13:11.

Bouzkova ja Sorribes Tormo võitsid esimese seti kergelt. Ameeriklane ja tuneeslane kallutasid järgmise enda kasuks ning kohtumise otsustas pikaks veninud kiire lõppmäng. Jabeur ja Williams juhtisid selles 5:3, kuid hiljem võtsid initsiatiivi üle tšehh ja hispaanlane, kellel oli isegi matšpall. Lõpuks lõppes mäng kogenumate mängijate võiduga.

Praegu maailma edetabeli teise tuhandesse kuuluv Williams (WTA 1208.) sai 27. juunil algavaks Wimbledoni suure slämmi turniiriks vabapääsme. Vigastuse tõttu pole ta mänginud alates eelmise aasta 29. juunist.

Terviseprobleemid tabasid mängijat mullu Wimbledonis. Ameeriklanna sai avaringi mängus valgevenelanna Aliaksandra Sasnovitšile vastu jalavigastuse ning andis loobumisvõidu.

Williams on võitnud 23 suure slämmi tiitlit, sh. seitse Wimbledoni muruväljakutel. Viimati võitis ta Londonis 2016. aastal, kus ta tuleb tänu korraldajate vabapääsmele murule ka sel aastal. Eastbourne’s loodab ta suureks slämmiks vajalikku mängurütmi taastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles