Kuninglikust klubist esiliigasse? Kunagine maailma kõige kallim jalgpallur võib teha ootamatu valiku

Karl Mihkel Eller
Copy
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Kunagise maailma kõige kallima jalgpalluri Gareth Bale’i esindajad on asunud läbirääkimistesse Cardiff Cityga, mis mängib Inglismaa esiliigas. 32-aastase Walesi koondise kapteni leping Hispaania klubiga Madridi Real lõpeb sel kuul ning temast saab vabaagent.

Bale’i esindajad kinnitasid BBC-le, et peavad läbirääkimisi Cardiffi esimehe Mehmet Dalmaniga. Siiski pole tehing veel sõlmitud ja agendid peavad läbirääkimisi ka paljude teiste klubidega.

Seni nn kuninglikus klubis ehk Madridi Realis mänginud Bale'i on seostatud üleminekuga USA jalgpalli kõrgliiga meeskonda ja naasmisega Tottenhami, kus ta mängis aastatel 2007-2013.

Selge, et Cardiffil pole midagi vastu panna viiekordse Meistrite liiga võitja Bale'i senisele palgale, kui ta teenis Realis väidetavalt üle 600 000 euro nädalas. See on tunduvalt rohkem, kui kogu Walesi klubi mängijate ja töötajate nädalapalk kokku.

BBC allikate teatel pole raha Bale’ile enam oluline. Üheksa aasta eest Realiga maailmarekordilise 100 miljoni euro eest liitunud Bale’i liitumine Cardiffiga näib tõenäoline.

Tema põhitähelepanu on praegu suunatud Walesi koondisele, kellega mängitakse aasta lõpus MM-finaalturniiril, kuhu pääseti esimest korda pärast 1958. aastat. Lisaks jagavad Cardiff City ja Walesi jalgpalliliit treeningväljakut, mis võimaldaks Bale'il jätkata tihedat koostööd Walesi koondise meditsiini- ja spordipersonaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles