Südamestimulaatoriga Eriksenil on karjääri jätkamiseks kolm valikut

Karl Mihkel Eller
Copy
Christian Eriksen (paremal).
Christian Eriksen (paremal). Foto: DAVID KLEIN/REUTERS/Scanpix

Eelmisel suvel jalgpalli EMil elutult pallimurule kukkunud, kuid elule turgutatud Taani koondislane Christian Eriksen jätkab suure tõenäosusega profikarjääri Inglismaal. Valikusõelale on jäänud kolm klubi: Manchester United, Tottenham ja Brentford.

Inglismaa kõrgliiga uustulnuka Brentfordiga liitus Eriksen aasta alguses ning tal tuleb klubi tänada, sest just nemad andsid talle uuesti võimaluse liituda tippliigaga, pärast seda, kui talle paigaldati südamestimulaator.

Kuigi Brentford on meeleldi nõus temaga koostööd jätkama, püüavad taanlast endale napsata ka United ja tema kauane koduklubi Tottenham. Manchesteri klubi pakkumine peaks olema rahaliselt tulusam, kuid tekib küsimus, kas Brentfordis säranud poolkaitsja Eriksen lahendab Unitedi mured keskväljal.

Viimastel andmetel on Tottenham Erikseni püüdmisest aga loobunud, sest Antonio Conte käe all tegutsev klubi on kindel oma praegustele poolkaitsjatele: Rodrigo Bentancurile kui ka Yves Bissoumale.

Unitedi peatreeneriks saanud Erik ten Hagiga on Eriksen varasemalt koostööd teinud, kui ta treenis Ajaxiga, naastes tippjalgpalli juurde pärast kohutavat kokkuvarisemist EM-finaalturniiril. Manchester peab aga läbirääkimisi ka Barcelona poolkaitsja Frenkie de Jongiga, kuid klubi tahaks keskväljamootori soetada taskukohase hinnaga.

Erikseni lühiajaline leping Brentfordis lõppeb juuni lõpus, kuid lähedased allikad väidavad, et kuna tema pere on ennast Londonis sisse seadnud, siis ei tihka nad uude linna kolida. Lisaks soovib Eriksen igat mängu alustada algkoosseisus, et tagada endale koht Taani MM-koondises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles