Rehvipurunemise tõttu Keenia rallil liidrikoha kaotanud Ogier: me sõidame ju Pirellidega

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Nikos Katikis/Dppi/Scanpix

Valikuliselt autoralli MM-sarjas osalev Sebastien Ogier oli Keenia ralli alustanud suurepäraselt, ent rehvipurunemine lükkas prantslase pingerivis kuuendaks. Ralliliidrist Kalle Rovanperäst lahutab teda nüüd enam kui kaks minutit.

Sisuliselt terve Keenia ralli esikohal püsinud Ogier pidi päeva lõpus ikkagi pettumuse alla neelama. Pikal kiiruskatsel purunes tema rehv 10 km enne finišit ning tal polnud võimalust peatumata lõppu jõuda. Rehvipurunemine toimus, aga kohas, kus seda kõige vähem oodata.

«Me sõidame ju Pirellidega,» lausus Ogier vahetult pärast finišit WRC All Live'ile. Hiljem hooldusalas selgitas ta ebaõnne tagamaid. «Kõik juhtus väga pikal sirgel. Kihutasime sisuliselt 1,5 km sirgelt ja järsku oli rehv katki. Sõitsime samas joones nagu kõik teised... Ka Craig oli seisma jäänud, ilmselt tal juhtus samuti miskit.»

Siiski on Safari rallil jäänud kaks väga pikka võistluspäeva, kus veel palju juhtuda võib. Ogier nõustus, et ta võitleb veel kohtadele kõrges mängus, ent võidust enam liiga palju ei unista. «Kui olla realist, siis võitu me enam ei püüa. Samas on kaks päeva jäänud ja kindlasti juhtub midagi selle ajaga. Sellise õnnega nagu meil... miskit peaks ikkagi meie jaoks pöörduma,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles