VIDEO ⟩ M-Spordi boss kamandas pidevalt masinaid lõhkuvad rallimehed ise oma autosid parandama

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Adrien Fourmaux.
Adrien Fourmaux. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Keenia MM-ralli on olnud M-Spordi meeskonna jaoks täielik õudusunenägu. 

Pärast neljandat katset ei saanud Sébastien Loeb oma mootorit uuesti käima. Ta sõitis elektrimootori toel 10 km, kuid teenindusalani jõudmiseks tuli veel sõita 5 km. Et auto edasi ei liikunud, pidi prantslane reede katkestama.

Viienda katse järel katkestas Adrien Fourmaux. Ta jõudis küll katse lõppu, aga kaotas minuteid ja pidi mehaanilise probleemi tõttu reede pooleli jätma.

Seitsmendal katsel sõitis Craig Breen suurel kiirusel purunenud roolisüsteemi tõttu vastu kive ja katkestas samuti päeva.

Kaheksandal katsel keeras Gus Greensmith auto ühes aeglases paremkurvis külje peale. Teele naastes lõpetas ta kaheksanda ja üheksanda katse, aga katkestas pärast seda laupäeva.

Samal katsel purunes Foumaux'l pärast 12. kilomeetrit rehv, mis lõhkus ka auto tagavedrustuse.

Oma sõitjate vägitegudega polnud loomulikult rahul M-Spordi omanik Malcolm Wilson, kes käskis Fourmaux'l ja tema kaardilugejal Alexandre Corial tunked selga panna ja tööd teha, kui nad tahavad ka homme sõita. Ka Greensmith aitab mehaanikutel oma masinat korda teha, kuid erinevalt prantslastest on ta toetavamas rollis ja tema Wilsonilt käsku ei saanud.

Muide, Fourmaux ja Coria on tänavu katkestanud kuuest rallist viiel. Vaid Portugalis teeniti üheksas koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles