Endine F1 juht kritiseeris Schumacheri kallal võtvat tiimipealikut

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mick Schumacher
Mick Schumacher Foto: Hasan Bratic/SIPA/Hasan Bratic/SIPA/Scanpix

Mick Schumacheri karjäär F1-s on alanud üle kivide ja kändude. Tal pole endiselt kirjas ainsatki MM-punkti ning see on Haasi meeskonnas tekitanud palju kõneainet.

Kui möödunud hooajal polnud Schumacherile isegi ennustatud ühtegi punkti, kuna Haasi vormel oli nõnda kehva, siis tänavu on meeskond pannud kokku hea masina. Selle tõestuseks on ka Kevin Magnusseni 15 punkti.

Schumacher seevastu on teinud paar kulukat väljasõitu ning püsib endiselt punktideta. See häirib ka Haasi pealikut Günter Steinerit, kes on mitmel korral sakslast avalikult ka kritiseerinud. «Sedasi ei ole võimalik jätkata. Ta teab seda ise ka . Ta teeb liiga palju vigu ning see pole tervislik,» lausus Steiner juunis pärast Schumacheri järjekordset avariid.

Nüüd otsustas olukorra kohta sõna võtta F1 endine juht Bernie Ecclestone, kes on tuntud kui Schumacheri kaitsja. Tema sõnul pole Steineri kriitika asjakohane. «Ta ei peaks viitama kogu aeg inimeste probleemidele, vaid proovima üheskoos lahendusi leida,» lausus Ecclestone, kes lisas, et midagi sellist ei toimuks, kui Micku isa Michael saaks pojaga koos etappidel kaasas käia.

«Kui Michael oleks siin, siis ta ütleks Steinerile otse, mida ta olukorrast arvab. See aitaks mõlemat osapoolt väga palju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles