BLOGI ⟩ Kontaveit edenes Wimbledonis teise ringi

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveit tänases matšis Bernarda Pera vastu.
Anett Kontaveit tänases matšis Bernarda Pera vastu. Foto: Alastair Grant/AP/Scanpix

Wimbledoni tenniseturniiriks teise asetuse saanud Anett Kontaveit (WTA 3.) võitis avaringis 7:5, 6:1 USA esindajat Bernarda Perat (WTA 123.). 

Enne mängu

Kontaveit ja Pera pole varasemalt tenniseväljakul kohtunud. Nende matš toimub teise väljaku teise kohtumisena. Eelnevalt lähevad samal väljakul kell 13 algavas mängus vastamisi mehed Cameron Norrie ja Pablo Andujar.

Viimati mängis Kontaveit kuu aega tagasi Prantsusmaa lahtistel, kus langes konkurentsist avaringis. 26-aastane eestlanna polnud koroonaviirusest täielikult taastunud ning pidi aja maha võtta, loobudes seetõttu Wimbledoni eel toimunud turniiridest.

Ühtlasi on Wimbledon esimene turniir, kuhu Kontaveit läheb vastu uue treeneri, sakslase Torben Beltzi ettevalmistuse pealt. Tõsi, koostöö on kestnud napilt üle nädala.

Avamatši võidu korral kohtuks Kontaveit teises ringis kas hiinlanna Xiyu Wangi (WTA 104.) või sakslanna Jule Niemeieriga (WTA 97.).

Kontaveidi parimaks tulemuseks Wimbledonis on kolmas ring. Nii kaugele jõudis ta 2017., 2018. ja 2019. aastal. Ülejäänud neljal korral on ta langenud konkurentsist avaringis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles