Ukraina tenniseäss Prantsusmaa presidendile: pole vaja teeselda, et venelased ei tea, mis Ukrainas toimub (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Tuletõrjujad ja päästjad koristavad Krementšukis hävinud Amstori kaubanduskeskuse rususid.
Tuletõrjujad ja päästjad koristavad Krementšukis hävinud Amstori kaubanduskeskuse rususid. Foto: Oleg Petrasyuk/epa/Scanpix

Ukraina tennisetäht Oleksandr Dolgopolov on üllatunud Prantsusmaa presidendi Emmanuel Macroni avaldusest sotsiaalmeedias, mis puudutas Krementšuki linna Amstori ostukeskuse rünnakut. 

Prantsusmaa president postitas sotsiaalmeediasse video, kus oli näha pommirünnakus hävinenud Krementšuki linnas asuvat Amstori ostukeskust. Macron kirjutas positusele saatena: «Venemaa inimesed peavad nägema tõde,» lausus prantslane.

Möödunud aastal karjäärile joone alla tõmmanud Dolgopolov vastas kiiresti Macroni postitusele. Ukrainlase sõnul on venelased väga hästi teadlikud, mis Ukrainas parasjagu toimub.

«Emmanuel, pole vaja teeselda, et venelased ei tea, mis Ukrainas toimub. Nad teavad kõike ja on õnnelikud selle üle,» tõdes Dolgopolov sotsiaalmeedias.

Vene rakett tabas esmaspäeval Poltava oblastis Krementšuki linnas asuvat ostukeskust, kus oli rünnaku hetkel üle tuhande külastaja. Tuletõrjujad ja sõdurid otsivad endiselt ellujäänuid Ukraina kaubanduskeskuse varemetest, kus ametiasutuste sõnul on 36 inimest endiselt kadunud pärast Venemaa raketilööki, mille tagajärjel hukkus vähemalt 18 inimest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles