Tennise pahapoiss sülitas Wimbledonis pealtvaataja suunas

Karl-Joosep Küngas
Copy
Nick Kyrgios.
Nick Kyrgios. Foto: Adrian Dennis/SCANPIX

Tennise pahapoisiks peetav Nick Kyrgios (ATP 40.) sattus Wimbledoni tenniseturniiril taas pahandustesse. Nimelt otsustas Austraalia tenniseäss teda sõimanud fänni suunas sülitada.

Kyrgios edenes Wimbledonis teise ringi, kui suutis esimeses matšis alistada vabapääsmega põhitabelisse saanud Paub Jubbi (ATP 219) 3:6, 6:1, 7:5, 6:7, 7:5. Enam kui kolm tundi kestnud lahingu vältel sattus Kyrgios mitmel korral vestlusesse teda sõimanud pealtvaatajaga.

Pärast kohtumist läks Kyrgios tribüünide ette ning sülitas teda teravate väljenditega saatnud pealtvaataja suunas. Pressikonverentsil tunnistas mees enda tegu ega kahetsenud seda.

«Jah, ma sülitasin ühe inimese suunas, kes minu polnud suhtes austav. Ma ei teeks midagi sellist inimese suunas, kes mind toetab,» lausus Austraalia tenniseäss.

«Olen pidanud viha ja negatiivsusega tegelema väga kaua. Ma ei tunne, et võlgneksin tollele inimesele midagi. Ta lihtsalt tuli mängule, et end kellegi peale välja elada. Ta ei toetanud kumbagi mängijat. Sedasi käituda on normaalne, aga kui ma vastuse annan, siis nii see ka on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles